Stucwerk

Wij zijn gespecialiseerd in stucwerk. Zowel glad als met reliëf zoals spachtelputz. Onze ervaring zorgt voor een super strak eindresultaat. Wij geven dan ook een klantblij garantie op ons werk. Wij zijn pas klaar als u blij bent.

Neem contact op

Email: info@stucdienst.nl
Telefoon: 085 – 130 12 22

Ons adres

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

✓ 20+ jaar ervaring
✓ Vaste all-in tarieven
✓ Afspraak = Afspraak
✓ Heldere offerte
✓ Klantblij garantie

Stucwerk van stucdienst
VAKMANSCHAP & VASTE TARIEVEN

Uw wanden en- of plafond laten stuken? Wij verzekeren u van 100% eerlijk advies en een gegarandeerd mooi eindresultaat. Wij zorgen altijd voor een goede hechtlaag van het stucwerk en plakken alles netjes af.

Heeft u een nieuwbouw woning en willen uw buren ook stucwerk laten aanbrengen? Dan maken wij een mooie prijs voor u als wij meerdere woningen achter elkaar kunnen plannen.

Kosten van stucwerk

De kosten van het repareren van stucwerk lopen erg uit heen. Het is belangrijk om te weten of we alleen het gedeelte van de schade kunnen repareren of dat de gehele wand of plafond opnieuw gestuct moet worden. Wij proberen de kosten voor u altijd zo laag mogelijk te houden.

Glad stucwerk is altijd goedkoper om te repareren dan bijvoorbeeld spachtelputz.

Darlene Robertson
Founder

Voordelig

Wij zorgen altijd voor een scherpe offerte. Een all-in tarief geeft duidelijkheid en geen dure verrassingen.

Soorten stucwerk

Glad pleisterwerk
Spachtelputz
Raapwerk

8.142 m2

Gestuukt 

Bekijk hier ons stucwerk

Stucwerk + Cinewall in Utrecht

In deze woning in Utrecht hebben wij de volledige woning voorzien van gladpleister werk. Daarnaast hebben we een cinewall gemaakt wat een echte eye-catcher is van de woning.

Stucwerk nieuwbouw

In deze nieuwbouw woning in Vleuten hebben wij de wanden en de openhaard strak glad gepleisterd. De kleurverschillen in het stucwerk verdwijnen zodra al het stucwerk droog is.

Stucwerk buitenmuur / gevel

Wij hebben de buitenmuur / gevel voorzien van glad pleisterwerk om de woning zo een strakke en moderne uitstraling te geven. Daarna hebben we gevel geschilderd met weerbestendige verf.

Raapwerk + glad pleisterwerk

In deze verouderde woning is een deur dicht gemetseld. De muur hebben we eerst voorzien van raapwerk om de grootste oneffenheden weg te werken. Daarna hebben we hem helemaal glad afgewerkt met glad pleisterwerk.

Stucwerk zolder Utrecht

Deze zolder in Utrecht is met gipsplaten afgewerkt. Wij hebben eerst een goede hechtlaag aangebracht en vervolgens alles glad gestuct.

cinewall stuc
nieuwbouw stucwerk
buitengevel oud
voor het stuccen
voor zolder stucwerk
cinewall stuc klaar
stuc nieuwbouw huis
buitengevel nieuw
tijdens stuccen
zolder stucwerk

Afspraak of heldere offerte? Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Wij hebben onze zolder laten stuccen na een verbouwing, het was moeilijk een stucadoor te vinden laat staan met normale prijzen. Netjes zijn de heren te werk gegaan en alles op tijd.

fam. de wit, Vleuten

Wij hadden wat zorgen omdat ons nieuwbouwwoning niet geheel strak en glad was opgeleverd. Stucdienst heeft het perfect glad gemaakt, mooie afwerkingen en wij zijn zeer tevreden. Paul is zelfs nog komen kijken toen alles klaar was.

Boris en Jane, Utrecht