Spachtelputz

Spachtelputz is stucwerk met een korrel die de muur structuur geeft. Met spachtelputz kunt veel kanten op. Van een fijne korrel tot een grove structuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Email: info@stucdienst.nl
Telefoon: 085 – 130 12 22
✓ 20+ jaar ervaring
✓ Vaste all-in tarieven
✓ Afspraak = Afspraak
✓ Heldere offerte
✓ Klantblij garantie

SPACHTELPUTZ BIJ STUCDIENST
VAKMANSCHAP & VASTE TARIEVEN

Een sfeervolle woning creëren met spachtelputz? Wij hebben veel voorbeelden voor u beschikbaar. Afhankelijk van uw wenensen kunnen wij u diverse voorbeelden laten zien.

Kosten van spachtelputz

Wij rekenen altijd met scherpe vaste all-in tarieven. De kosten van het stucwerk is afhankelijk van; het aantal m2 en de ondergrond.

soorten spachtelputz

Het bekendste en meest gekozen stucwerk is glad pleisterwerk. In tegenstelling tot glad pleisterwerk heb je spachtelputz daar zit een korrel in verwerkt wat het een structuur geeft.

Wellicht heeft u de term raapwerk of rapen wel eens gehoord. Dit wordt als eerste laag gebruikt bij stucwerk wanneer de muur erg oneffen is zoals bijvoorbeeld een bakstenen muur die u glad afgewerkt wilt hebben.

Wilt u een betonlook? Dan kunt u ook eens kijken bij beton ciré. Dit is officieel geen stucwerk maar wordt wel vaak voor stucwerk aangezien. Beton ciré kan waterdicht gemaakt worden, perfect voor de badkamer dus.

Darlene Robertson
Founder

Voordelig

Wij zorgen altijd voor een scherpe offerte. Een all-in tarief geeft duidelijkheid en geen dure verrassingen.

Professioneel

Ondanks de scherpe tarieven en heldere offertes, werken wij alleen maar met vakmensen die jarenlang ervaringen hebben.

2.327 m2

Spachteputz

BEKIJK HIER ONS spachtelputz

Spachtelputz woning utrecht

Deze woning in Utrecht hebben we sfeervol afgewerkt met spachtelputz.

latex spuiten
latex spuiten
Wilt u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.
Wij hebben onze zolder laten stuccen na een verbouwing, het was moeilijk een stucadoor te vinden laat staan met normale prijzen. Netjes zijn de heren te werk gegaan en alles op tijd.
fam. de wit, Vleuten
Wij hadden wat zorgen omdat ons nieuwbouwwoning niet geheel strak en glad was opgeleverd. Stucdienst heeft het perfect glad gemaakt, mooie afwerkingen en wij zijn zeer tevreden. Paul is zelfs nog komen kijken toen alles klaar was.
Boris en Jane, Utrecht