Raapwerk

Wanneer u een muur heeft die erg grof zoals een bakstenen muur dan kun je hier niet direct stucwerk op aanbrengen. Er zal dan eerst raapwerk aangebracht moeten worden om een enigszins vlakke ondergrond te creëren en een goede hechtlaag voor het stucwerk.

Neem contact op

Email: info@stucdienst.nl
Telefoon: 085 – 130 12 22
✓ 20+ jaar ervaring
✓ Vaste all-in tarieven
✓ Afspraak = Afspraak
✓ Heldere offerte
✓ Klantblij garantie

Raapwerk van STUCDIENST
VAKMANSCHAP & VASTE TARIEVEN

Zijn uw wanden of plafonds erg grof van structuur? Bijvoorbeeld omdat het een bakstenen muur betreft? Dan moet er eerst raapwerk aangebracht worden voordat er gestuct kan worden.

Kosten van raapwerk

De kosten van het repareren van raapwerk lopen erg uit heen. Hoe grover de structuur, hoe dikker de laag raapwerk nodig is om de muur glad te krijgen.

Darlene Robertson
Founder

Voordelig

Wij zorgen altijd voor een scherpe offerte. Een all-in tarief geeft duidelijkheid en geen dure verrassingen.

Professioneel

Ondanks de scherpe tarieven en heldere offertes, werken wij alleen maar met vakmensen die jarenlang ervaringen hebben.

BEKIJK HIER PROJECTEN DIE BEHANDELD ZIJN MET RAAPWERK

Raapwerk hal in utrecht

De ondergrond was zeer oneffen door de bakstenen en een dicht getimmerde oude ingang. Dit is met raapwerk en stucwerk helemaal glad getrokken.

voor het stuccen
tijdens stuccen

Bakstenen muur glad stucen

Van een bakstenen muur naar volledig glad stucwerk. De bakstenen muur moet eerst voorzien worden van raapwerk om de meeste oneffenheden eruit te halen daarna wordt hij glad gepleisterd.

voor het stuccen
tijdens stuccen
Wilt u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.
Wij hebben onze zolder laten stuccen na een verbouwing, het was moeilijk een stucadoor te vinden laat staan met normale prijzen. Netjes zijn de heren te werk gegaan en alles op tijd.
fam. de wit, Vleuten
Wij hadden wat zorgen omdat ons nieuwbouwwoning niet geheel strak en glad was opgeleverd. Stucdienst heeft het perfect glad gemaakt, mooie afwerkingen en wij zijn zeer tevreden. Paul is zelfs nog komen kijken toen alles klaar was.
Boris en Jane, Utrecht