stucwerk

Wij zijn gespecialiseerd in stucwerk. Zowel glad als met reliëf zoals spachtelputz. Onze ervaring zorgt voor een super strak eindresultaat. Wij geven dan ook een klantblij garantie op ons werk. Wij zijn pas klaar als u blij bent.

✓ 20+ jaar ervaring
✓ vaste all-in tarieven
✓ Afspraak = Afspraak
✓ Heldere offerte
✓ Klantblij garantie

Stucwerk van STUCDIENST

VAKMANSCHAP & VASTE TARIEVEN

Uw wanden en- of plafond laten stuken? Wij verzekeren u van 100% eerlijk advies en een gegarandeerd mooi eindresultaat. Wij zorgen altijd voor een goede hechtlaag van het stucwerk en plakken alles netjes af.

Heeft u een nieuwbouw woning en willen uw buren ook stucwerk laten aanbrengen? Dan maken wij een mooie prijs voor u als wij meerdere woningen achter elkaar kunnen plannen.

Kosten van stucwerk

De kosten van het repareren van stucwerk lopen erg uit heen. Het is belangrijk om te weten of we alleen het gedeelte van de schade kunnen repareren of dat de gehele wand of plafond opnieuw gestuct moet worden. Wij proberen de kosten voor u altijd zo laag mogelijk te houden.

Glad stucwerk is altijd goedkoper om te repareren dan bijvoorbeeld spachtelputz.

Soorten stucwerk

Glad pleisterwerk
Spachtelputz
Raapwerk

Netjes afplakken

hechtlaag aanbrengen

Glad stuccen

Sausen of latex spuiten

Bekijk hier ons stucwerk

Stucwerk + cinewall in Utrecht

In deze  woning in Utrecht hebben wij de volledige woning voorzien van gladpleister werk. Daarnaast hebben we een cinewall gemaakt wat een echte eye-catcher is van de woning.

Stucwerk nieuwbouw woning

In deze nieuwbouw woning in Vleuten hebben wij de wanden en de openhaard strak glad gepleisterd. De kleurverschillen in het stucwerk verdwijnen zodra al het stucwerk droog is.

Stucwerk buitenmuur / gevel

Wij hebben de buitenmuur / gevel voorzien van glad pleisterwerk om de woning zo een strakke en moderne uitstraling te geven. Daarna hebben we gevel geschilderd met weerbestendige verf.

Raapwerk + glad pleisterwerk

In deze verouderde woning is een deur dicht gemetseld. De muur hebben we eerst voorzien van raapwerk om de grootste oneffenheden weg te werken. Daarna hebben we hem helemaal glad afgewerkt met glad pleisterwerk.

Stucwerk zolder Utrecht

Deze zolder in Utrecht is met gipsplaten afgewerkt. Wij hebben eerst een goede hechtlaag aangebracht en vervolgens alles glad gestuct.

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.