Spachtelputz

Spachtelputz is stucwerk met een korrel die de muur structuur geeft. Met spachtelputz kunt veel kanten op. Van een fijne korrel tot een grove structuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

✓ 20+ jaar ervaring
✓ vaste all-in tarieven
✓ Afspraak = Afspraak
✓ Heldere offerte
✓ Klantblij garantie

SPachtelputz bij STUCDIENST

VAKMANSCHAP & VASTE TARIEVEN

Een sfeervolle woning creëren met spachtelputz? Wij hebben veel voorbeelden voor u beschikbaar. Afhankelijk van uw wenensen kunnen wij u diverse voorbeelden laten zien.

Voor spachtelputz werken wij met vaste heldere tarieven. Neem contact met ons op voor een offerte.

Kosten van Spachtelputz

Wij rekenen altijd met scherpe vaste all-in tarieven. De kosten van het stucwerk is afhankelijk van; het aantal m2 en de ondergrond.

Soorten Spachtelputz

Het bekendste en meest gekozen stucwerk is glad pleisterwerk. In tegenstelling tot glad pleisterwerk heb je spachtelputz daar zit een korrel in verwerkt wat het een structuur geeft.

Wellicht heeft u de term raapwerk of rapen wel eens gehoord. Dit wordt als eerste laag gebruikt bij stucwerk wanneer de muur erg oneffen is zoals bijvoorbeeld een bakstenen muur die u glad afgewerkt wilt hebben.

Wilt u een betonlook? Dan kunt u ook eens kijken bij beton ciré. Dit is officieel geen stucwerk maar wordt wel vaak voor stucwerk aangezien. Beton ciré kan waterdicht gemaakt worden, perfect voor de badkamer dus.


Netjes afplakken

hechtlaag aanbrengen

Glad stuccen

Sausen of latex spuiten

Bekijk hier ons spachtelputz

Spachtelputz woning Utrecht

Deze woning in Utrecht hebben we sfeervol afgewerkt met spachtelputz.

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.