Cinewall

Een cinewall is een echte eye-catcher in uw woning of kantoor. Alles is mooi weg gewerkt en u kunt zelf alle maten bepalen. Wij maken elke cinewall op maat. Zo past hij perfect in uw woning. Uiteraard stuccen wij de cinewall mooi af.

✓ 20+ jaar ervaring
✓ vaste all-in tarieven
✓ Afspraak = Afspraak
✓ Heldere offerte
✓ Klantblij garantie

Een cinewall van STUCDIENST

VAKMANSCHAP & VASTE TARIEVEN

De laatste jaren hebben wij enorm veel cinewalls geplaatst en afgewerkt. Het maakt de moderne woning helemaal compleet en geeft een luxe look aan uw woning.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Kosten van Cinewall

De kosten van een cinewall beginnen bij € 899,-. Afhankelijk van uw wensen zoals de breedte, extra vakken, spotjes en een openhaard kunnen de kosten voor een cinewall erg uiteen lopen. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor een prijsindicatie.

Wij rekenen altijd met scherpe vaste all-in tarieven.

Netjes afplakken

hechtlaag aanbrengen

Glad stuccen

Sausen of latex spuiten

Bekijk hier onze cinewall projecten

Cinewall in Utrecht

Deze cinewall hebben wij in een woning in Utrecht over de hele breedte van de muur geplaatst. Deze cinewall is 100% maatwerk en netjes afgewerkt met glad stucwerk.

Cinewall in Nieuwegein

In deze woning in Nieuwegein hebben we de muur voorzien van vakken met open vakken op de hoeken. Dit is misschien niet echt een cinewall omdat er geen tv in bevestigd is maar ook dit is mogelijk.

Cinewall in Utrecht

Sfeervolle cinewall in Utrecht.

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.